През изминалите няколко месеца има по-малко тежки катастрофи със загинали, а с цел намаляване

...
През изминалите няколко месеца има по-малко тежки катастрофи със загинали, а с цел намаляване
Коментари Харесай

Министър попари всички шофьори, които обичат да натискат газта

През миналите няколко месеца има по-малко тежки катастрофи със загинали, а с цел намаляване на пътния травматизъм се плануват нови полицейски коли с последно потомство камери и законови промени. Това разгласи вицепремиерът по вътрешен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. Той направи коментара си от Пловдив, където се включи в отбелязването на Световния ден за възпоминание на жертвите от произшествия.

" Новите камери ще могат да снимат на 360 градуса и да мерят скоростта във всички направления. Предложили сме законодателни промени. Целият този комплекс ограничения ще даде по-сериозно отражение на обстановката по пътищата “, посочи министър Иван Демерджиев.

Представители на Министерството на вътрешните работи /МВР/ участваха на заупокойни молитви в памет на жертвите на пътни произшествия в храмове в цялата страна. Със своя резолюция от 2005 година Генералната асамблея на Организацията на обединените народи отрежда всяка трета неделя от ноември е да бъде отбелязвана като  " Ден за възпоменание на жертвите на пътнотранспортни катастрофи “. Тази година мотото на уредниците е  " Помним! Подкрепяме! Действаме! “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР